Logo
Integraties

Datamotive werkt naadloos met de systemen die je nu al gebruikt.

Gebouwd op jarenlange ervaring

Het krachtigste Autmotive platform gebouwd op basis van meer dan 15 jaar ervaring. 

Nieuws & blogs

Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, de meest recente ontwikkelingen en nieuwe innovaties bij Datamotive. 

Update: 2023 - Release 11 (week 29 & 30)

Deze release introduceert nieuwe mogelijkheden zoals het instellen van een maximaal slottermijn bij rentepercentages en het toevoegen van links in verschillende CMS-blokken. Daarnaast zijn er verbeteringen in de structuur van contentpagina's en updates in het CMS, zoals meer kolomopties en themakleuraanpassingen. Ook zijn er diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

Update: 2023 - Release 10 (week 27 & 28)

Deze release brengt nieuwe functies, verbeteringen en bugfixes. Met onder andere fragmenten, nieuwe filters en iconen in de teksteditor kun je je content efficiënter beheren. Daarnaast zijn er updates voor formulieren, de Mijn omgeving en de voertuigdetailpagina, evenals verbeteringen in het indexeren van voertuigen.

Update: 2023 - Release 9 (week 25 & 26)

Deze release introduceert nieuwe functies voor authenticatie, persoonsgegevensbeheer en wachtwoordbeheer in de Mijn omgeving. Daarnaast zijn er updates rondom rentepercentages, voertuigimport en thema-aanpassingen, evenals diverse bugfixes.

Emil Frey Nederland kiest voor Webstores' Datamotive

Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retail organisaties van Nederland, en Webstores Digital Partner, marktleider binnen de Automotive branche op het gebied van de realisatie van digitale platformen, gaan een unieke langdurige partnership aan.

Wil jij ook gebruik maken van Datamotive?

Binnen één dag aan de slag. We laten je graag de mogelijkheden zien.