Logo
Integraties

Datamotive werkt naadloos met de systemen die je nu al gebruikt.

Gebouwd op jarenlange ervaring

Het krachtigste Autmotive platform gebouwd op basis van meer dan 15 jaar ervaring. 

CONTENT

Jij bepaalt zelf hoe je content wilt presenteren

Datamotive helpt je door het maximale uit je marketinginzet te halen. Door de juiste content, in de juiste branding op de beste plek te tonen. Onze content tools geven je alle vrijheid. Zo speel je nog sneller in op kansen. 

switch_access_shortcut_add  Gebruiksvriendelijk en flexibel

Ruimte voor jouw know-how

Je bouwt zelf je eigen content- en landingpages en hebt ultieme flexibiliteit in het tonen van je content. Dat allemaal vanuit een gebruiksvriendelijke interface. Wil je bijvoorbeeld EV-voertuigen onder de aandacht brengen? Of misschien iets doen met ruime gezinsauto's? Met onze bouwblokken is het opzetten van je marketingpages heel eenvoudig.

view_carousel  Krachtige bouwstenen

Content zoals jij het wilt

Je maakt binnen het contentbeheer gebruik van onze krachtige bouwstenen, die gebouwd zijn op het fundament van onze jarenlange ervaring in de autobranche. Je gebruikt dan direct de good-practices vanuit onze ervaring, volledig in jouw vakkundig opgebouwde dealer identiteit.
 

visibility  Slimme preview

Zie direct resultaat

Tijdens het bewerken zie je direct een preview van je werk. Zo kun je eenvoudig controleren of je toevoeging of wijziging uitpakt zoals je dit voor ogen hebt. Dit gebeurt allemaal in je eigen preview omgeving. Zonder dat jouw klant hier last van heeft. Ben je tevreden? Dan publiceer je jouw werk met één druk op de knop.
 

Wil jij ook gebruik maken van Datamotive?

Binnen één dag aan de slag. We laten je graag de mogelijkheden zien.