Logo
Integraties

Datamotive werkt naadloos met de systemen die je nu al gebruikt.

Gebouwd op jarenlange ervaring

Het krachtigste Autmotive platform gebouwd op basis van meer dan 15 jaar ervaring. 

FORMULIEREN

Meer leads door 
conversiegedreven formulieren

Beheer je conversie flows en integreer slimme elementen allemaal op één plek voor maximale resultaten. Maak gebruik van onze formulieren templates of bouw je eigen formulier en integreer onze slimme elementen. 

Ga voor
maximaal resultaat

 

category  Keep it simple

De formulieren in Datamotive zijn ingericht op maximaal resultaat.
Je bouwt eenvoudige conversieflows, die gebaseerd zijn op best practices. Zo bouw je jouw flows, met bewezen elementen die werken.
 

tune  Super flexibel

Je beheert zelf de stappen in je conversie formulieren en voegt eenvoudig eigen velden toe. Zo personaliseer je elk formulier gemakkelijk, zodat het volledig aansluit bij je eigen wensen en doelstellingen.

Kickstart je 
E-commerce ambities

 

auto_awesome  Slimme elementen

In je formulieren kun je slimme elementen gebruiken, zoals een kenteken, een postcodecheck of taxatie informatie. Dit verlaagt de drempel voor jouw klanten en draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van je platform.
 

shopping_cart  Online reserveren en verkopen

Met Datamotive kunnen klanten eenvoudig voertuigen online reserveren door bijvoorbeeld een aanbetaling te doen. We bieden ook de mogelijkheid om het volledige aanschafproces te digitaliseren. Dit geeft je klanten de flexibiliteit en gemak die ze nodig hebben in het moderne digitale tijdperk.

Zorg direct voor
gestroomlijnde leadopvolging

 

account_tree  Lead systemen koppelen

Je kunt Datamotive formulieren gemakkelijk koppelen aan je lead management systeem. Zo ben je er zeker van dat de conversies binnen je platform op de juiste plek binnen je organisatie terechtkomen.

Werkt naadloos met systemen die je nu al gebruikt

Wil jij ook gebruik maken van Datamotive?

Binnen één dag aan de slag. We laten je graag de mogelijkheden zien.