Logo
Integraties

Datamotive werkt naadloos met de systemen die je nu al gebruikt.

Gebouwd op jarenlange ervaring

Het krachtigste Autmotive platform gebouwd op basis van meer dan 15 jaar ervaring. 

KLANTEN

Eenvoudig en
effectief je CRM data inzetten

Haal het maximale uit elk touchpoint. Profielen voor personalisatie, of gebruiksgemak door automatisch aanvullen. Datamotive borgt je datakwaliteit. Stuur effectiever en krijg betrouwbare inzichten.

Haal het maximale 
uit je Data Lake

 
account_circle  Gepersonaliseerde Mijn Omgeving

Geef je klanten de mogelijkheid om in te loggen en direct hun gegevens en voertuigen in te zien. Onze eenvoudig te gebruiken tools zijn er om dagelijks te werken aan de beste klantrelaties.

 

auto_fix_high  Gegevens automatisch invullen

Voor het gemak van je klanten en om een efficiënt proces te waarborgen, kan Datamotive automatisch de bekende gegevens van de klant invullen, ongeacht of ze hun auto willen laten taxeren, een proefrit willen maken of een werkplaatsafspraak willen plannen. Dit verbetert de gebruikerservaring en versnelt de interactie.

Borgen van je
data kwaliteit

 

cleaning_services  Opschonen van je klantsysteem

Bij Datamotive begrijpen we hoe belangrijk het is om schone, accurate data te hebben. Daarom bieden we tools en processen om je huidige dealer management systeem data op te schonen op basis van door jou ingestelde regels. Dit zorgt voor betere resultaten, efficiëntie en betrouwbaardere inzichten.

Houd grip
en ownership

 

insights  Grip op je data

Met onze klant module bouw je direct waardevolle first-party data op. Deze kun je vervolgens gebruiken voor gepersonaliseerde marketing, betere klantinzichten en rapportages voor andere afdelingen binnen je organisatie.

Werkt naadloos met systemen die je nu al gebruikt

Wil jij ook gebruik maken van Datamotive?

Binnen één dag aan de slag. We laten je graag de mogelijkheden zien.