Logo
Integraties

Datamotive werkt naadloos met de systemen die je nu al gebruikt.

Gebouwd op jarenlange ervaring

Het krachtigste Autmotive platform gebouwd op basis van meer dan 15 jaar ervaring. 

WERKPLAATS

Maximaliseer je aftersales
rendement en klanttevredenheid

Je richt de planner in zoals jij dat wil. Van de flow en de functionaliteiten tot de huisstijl en de merken die je voert. Extra planner nodig, bijvoorbeeld voor de bandenwisselperiode? Zo gefikst. Met Datamotive schotel je jouw klanten relevante keuzes voor en maak je het plannen van een afspraak makkelijker dan ooit.

Constant geoptimaliseerd 
met inzichten uit onderzoek

 

switch_access_shortcut  Bewezen gebruiksvriendelijkheid

Onze werkplaatsplanner is op basis van jarenlange gebruikersdata steeds verbeterd. We zijn er dus ook trots op dat we de meest gebruiksvriendelijke planner in de markt hebben kunnen ontwikkelen. Relevant en volledig op conversie ingericht, met als doel om jouw klant zo optimaal mogelijk te servicen.
 

Toon alleen
relevante informatie

 

build_circle  Altijd relevant

In de planner zorg je met simpele regels dat er alleen relevante werkzaamheden getoond worden. Hiervoor maken we gebruik van voertuiginformatie, zoals kilometerstand, merk, model en meer. Zo zie je alleen werkzaamheden die er echt toe doen. Handig!

Optimale relevantie 
en gebruiksgemak

 

share_location  Je klant heeft alle vrijheid

Jouw klant kiest zelf de gewenste vestiging in de planner. Heb je bijvoorbeeld een werkplaats die volledig is ingericht op EV-onderhoud, dan tonen we deze vestiging. Zo sturen we jouw klant altijd naar de juiste locatie.

Werkt naadloos met systemen die je nu al gebruikt

Wil jij ook gebruik maken van Datamotive?

Binnen één dag aan de slag. We laten je graag de mogelijkheden zien.