Logo
Integraties

Datamotive werkt naadloos met de systemen die je nu al gebruikt.

Gebouwd op jarenlange ervaring

Het krachtigste Autmotive platform gebouwd op basis van meer dan 15 jaar ervaring. 

OVER ONS

Meer dan 
15 jaar ervaring
in automotive

Over Datamotive

Datamotive, een product van Webstores, is ontstaan uit meer dan 15 jaar digitale ervaring in de automotive branche. Ons doel is om automotive retailers te helpen excelleren in een continu veranderende markt door hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun online aanwezigheid te beheren en te optimaliseren.

De voordelen van Datamotive

check  Continue doorontwikkeling

Blijf vernieuwend voor de bezoekers van jouw website. Doorlopend nieuwe functionaliteiten en updates vormen de basis van Datamotive. Door onze kennis van de branche spelen we in op alle actuele thema’s binnen Automotive. Continu up-to-date. 

check  Bewezen functionaliteiten

Datamotive is ontstaan uit 15 jaar digitale ervaring binnen Automotive. Wij werken al jaren samen met de top in de branche. De functionaliteiten in Datamotive zijn best-in-class, getest, bewezen en worden nu ook beschikbaar voor jou.

check  Naadloze integraties

Datamotive kent alle systemen waar jij nu al mee werkt. Of het nu gaat om je leadmanagement systeem, DMS, werkplaatsplanningsoftware of voorraadbeheer: Datamotive beschikt over off the shelf integraties. Snel, naadloos en zonder extra kosten volledig geïntegreerd.

check  Intuïtieve conversie flows

Het verleiden van bezoekers tot conversie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de beschikbare conversie flows in Datamotive krijg je een gereedschapskist vol tools. Altijd de juiste flow bij het perfecte moment.

check  Unieke gebruikerservaring

Jij hebt jouw eigen stijl. Die stijl maakt je uniek en herkenbaar. Het vertalen van het unieke onderscheidende karakter van jouw organisatie naar je website is dan ook cruciaal. Datamotive biedt onbeperkte mogelijkheden om te zorgen dat jouw klant online precies datgene voelt waar jij voor staat.

check  Eenvoudig in beheer

Wij bieden het meest gebruiksvriendelijke beheersysteem dat er is. Want bezig zijn met je website moet leuk zijn! Middels drag&drop en live preview features zorgen we dat je continu ziet wat je aan het doen bent. Kind kan de was doen. 

Wil jij ook gebruik maken van Datamotive?

Binnen één dag aan de slag. We laten je graag de mogelijkheden zien.