Logo
Integraties

Datamotive werkt naadloos met de systemen die je nu al gebruikt.

Gebouwd op jarenlange ervaring

Het krachtigste Autmotive platform gebouwd op basis van meer dan 15 jaar ervaring. 

ONZE INTEGRATIES

Ga nu aan de slag met Automotive 
E-commerce

Dezelfde dag nog aan de slag. Gekoppeld aan systemen die je nu al gebruikt. Zo draait je business door en ben je klaar voor de toekomst.

Voorraadsystemen

Koppel je voorraadsysteem eenvoudig aan Datamotive

Door de directe integratie met Hexon en Autotelex hoef je geen tijd meer te verspillen aan handmatige updates van je voorraad. Ons platform synchroniseert automatisch je voorraad met deze toonaangevende systemen, zodat je altijd beschikt over de meest actuele informatie en je potentiële klanten kunt voorzien van accurate gegevens.

360 graden fotografie

Presenteer je voertuigen op een professionele en aantrekkelijke manier met behulp van hoogwaardige fotografie en 360 graden beelden. Ons platform integreert naadloos met Vivition en Photo-Motion, waardoor je snel en efficiënt prachtige beelden kunt toevoegen aan je voertuigvermeldingen. Dit verhoogt de visuele aantrekkingskracht en helpt potentiële klanten om een gedetailleerd beeld van het voertuig te krijgen.

Lead Management Systemen

Onze integraties met lead management systemen zorgen ervoor dat je altijd bovenop je leads zit. Automatische synchronisatie betekent dat elke nieuwe lead onmiddellijk naar je systeem wordt gestuurd, zodat je geen enkele kans op verkoop mist.

Werkplaatsplanning

We begrijpen dat een efficiënte werkplaatsplanning essentieel is voor je bedrijf. Daarom werken we samen met toonaangevende leveranciers van planningsoftware om ervoor te zorgen dat je werkplaats soepel en efficiënt werkt.

Dealer Management Systemen

Integreer met je bestaande Dealer Management Systeem (DMS) om data consistent en up-to-date te houden over alle platforms. Onze integraties zorgen voor automatische synchronisatie van klantinformatie, voertuigdetails, transactiegegevens en meer.

Reviews & klantwaardering

Onze integraties met klantreview- en waarderingssystemen helpen je om de ervaringen van je klanten in de schijnwerpers te zetten. Deel beoordelingen en beoordelingen op je platform om vertrouwen op te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken.

Marketing Automation

Wil jij ook gebruik maken van Datamotive?

Binnen één dag aan de slag. We laten je graag de mogelijkheden zien.